Morgen topper RSCA-Brugge

DONDERDAG, 20 DECEMBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

P?r Zetterberg keert trouwens even uit Griekenland terug naar Anderlecht om de levensbelangrijke topper RSC Anderlecht-Club Brugge live mee te maken. De fans hopen dat de Zweed ook de aftrap mag geven.

Het zou hen inspireren voor een sfeervolle avond...

RSC Anderlecht:
De uitgestelde topper van de 6de speeldag tegen leider Club Brugge gaat vrijdagavond om 20:30 door in het Constant Vanden Stock stadion.
Door het puntenverlies van Brugge afgelopen speeldag op Moeskroen zou paars-wit in deze topper gouden zaken kunnen doen. Als Anderlecht erin slaagt om de Bruggelingen hun vierde nederlaag van het seizoen aan te smeren nadert paars-wit tot op twee puntjes en is de titelstrijd weer helemaal open.
Glen De Boeck en Olivier Doll moeten beiden verzaken aan deze partij door blessures. Ook Ivica Mornar is hoogstwaarschijnlijk niet van de partij na zijn opgelopen verrekking in de partij tegen Beveren. Paars-wit recupereert wellicht wel Ilic die eerder deze week afwezig was door familiale omstandigheden.

Club Brugge:
Sandy Martens is op de sukkel met de knie en hij moet forfait geven voor de match. Peter Van der heyden (gebroken teen) trainde niet maar raakt wel fit tegen morgen met de hulp van een verdovende inspuiting. Clement (schouder) is hersteld en komt allicht aan de aftrap.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.