Stoica naar Monaco?

WOENSDAG, 12 DECEMBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Alin Stoica is mogelijk aan zijn laatste werkdagen bij Anderlecht bezig. AS Monaco toont verregaande belangstelling voor de middenvelder, wiens contract aan het eind van dit seizoen afloopt.

Een onmiddellijke verkoop kan Anderlecht nog een aardige stuiver opleveren. Daarom zegt het zeker niet neen tegen een tussentijds vertrek van de grillige Roemeen, die eergisteren 22 werd.
Maandenlang al probeert het bestuur van Sporting de grillige spelmaker langer aan zich te binden. Stoica wuifde alle voorstellen categoriek af.
AS Monaco wil evenwel meteen zaken doen. De Monegaskische club volgde de Roemeen de voorbije weken minstens tweemaal: tijdens de belofteninterland Roemeni?-Frankrijk in Boekarest en in de thuismatch van Anderlecht tegen Moeskroen. In het team van trainer Didier Deschamps moet Stoica de vervanger van Marcelo Gallardo worden. De 25-jarige Argentijnse aanvallende middenvelder trekt normaal gezien tijdens de winterstop naar Itali?.
Stoica zelf ziet een overgang niet zitten. In juni kan hij namelijk een grote financi?le slag slaan als hij vrij vertrekt naar de club van zijn wensen...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.