Titel of tweede plaats?

DONDERDAG, 14 NOVEMBER 2002, 00:01 - Newssystem
Logo Anderlecht-Online

Anderlecht heeft elf punten minder dan Club Brugge, maar voorzitter Roger Vanden Stock ziet in Het Laatste Nieuws geen reden tot paniek.
Sterker nog, Vanden Stock beschouwt de titel nog steeds als een "realistisch objectief".

"Wat ons nu overkomt, kan morgen overal gebeuren. We verdienden niet te verliezen tegen Lierse en in Sint-Truiden fluit de scheidsrechter een terechte penalty niet."
De Brusselse preses geeft wel toe dat Anderlecht "niet flamboyant" speelt. "Op dat vlak mogen we meer verwachten. Dat is waar."
In tegenstelling tot zijn voorzitter gelooft Anderlecht-manager Michel Verschueren niet meer in een titel. "Naar Brugge kijken we niet meer, maar de tweede plaats moet de onze zijn", zegt Verschueren in Het Nieuwsblad.
Verschueren hoopt dat Anderlecht in het Uefacupduel tegen Midtjylland het vertrouwen terugvindt. "Ik heb de spelers duchtig ingepeperd wat er op het spel staat. Onze 'dure' spelers hebben de boodschap begrepen, denk ik."
Opgeven doet de manager nooit. "We zijn zoals de toenmalige CVP. We krijgen misschien wel klop, maar terugkomen doen we altijd."anderlecht-online forum