Reacties na RSCA-Lierse

DONDERDAG, 14 NOVEMBER 2002, 00:01 - Newssystem
Logo Anderlecht-Online

De tweede nederlaag van het seizoen, tegen Lierse, is keihard aangekomen in Anderlecht. De spelers willen niet reageren. "Het is beter zo. Anders zeggen ze misschien dingen waar ze later spijt van krijgen", zegt trainer Hugo Broos.


Over de titel wil Broos het niet hebben "Brugge is beter dan wij en heeft het geluk aan zijn zijde. Maar waarom zou Club geen terugval kunnen kennen? Ik spendeer al mijn vrije tijd in de zoektocht naar oplossingen. Maar ik moet toegeven dat de precieze oorzaak voor mij een raadsel is."

Mogelijk moet rechtsachter Marc Hendrikx voor zijn fout, die aan de basis lag van de tweede Lierse goal, boeten. Hij wordt vrijdag tegen STVV zo goed als zeker vervangen door Bertrand Crasson.
Broos: "Ik heb over de houding van Crasson sinds het begin van het seizoen niet te klagen. Ondanks het feit dat hij steeds op de bank zat."
Manager Michel Verschueren weet waarom Anderlecht acht punten achterstand heeft op Brugge. "Club Brugge heeft het geluk, wij de tegenslagen. Zij winnen in de laatste minuut en wij verliezen in de laatste minuut."anderlecht-online forum