20 miljoen euro voor Kompany

DINSDAG, 6 APRIL 2004, 13:00 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een prijs gezet op het hoofd van de 17-jarige Vincent Kompany. "Omdat de vraag zo groot is, hebben we de geïnteresseerden laten weten dat hij voor minder dan 20 miljoen euro niet vertrekt", aldus Van Holsbeeck.


"Het is niet uitgesloten dat een rijke clubvoorzitter dat bedrag neertelt", aldus de manager. "Maar dan nog zullen we er op aandringen dat hij nog een jaar bij ons blijft spelen. Vincent zelf vindt dat ook de beste oplossing." Diezelfde 20 miljoen euro is het huidig jaarbudget van Anderlecht.

De jonge Kompany liet al meerdere keren weten dat hij eerst zijn zesde jaar humaniora wil afmaken voor dat hij vertrekt. Dat zou dus nog één seizoen zijn. Toch kan het snel gaan, als er met cijfers gegoocheld wordt. "Daar houden we rekening mee", zegt coach Hugo Broos. "Behalve naar een linksachter zoeken we ook naar centrale verdedigers, voor het geval Kompany nog onverwacht zou vertrekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.