Broos: "Met 1 punt en goede prestatie morgen al tevreden"

DONDERDAG, 8 APRIL 2004, 15:06 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Na de zwakke prestatie tegen Moeskroen en op de vooravond van de uitmatch op Standard stijgt de zenuwachtigheid bij Anderlecht. Voorzitter Vanden Stock en manager Van Holsbeeck meldden zich hoogstpersoonlijk op de training.

Maar door een verschrikkelijke hagelbui werden ze naar hun kantoor teruggejaagd. De meeste spelers schuwen de pers. Zelfs bij Hugo Broos is enige spanning merkbaar, al tracht hij de druk van zijn team weg te houden.

"Ik hoop dat we tegen Standard de positieve lijn van Heusden-Zolder en Beveren weer kunnen doortrekken, na onze zwakkere partij van zaterdag tegen Moeskroen. Ik blijf erbij dat die vooral aan een gebrek aan frisheid te wijten was. Slechts één dag recuperatie na een terugreis uit de Malediven, Malta of Albanië is duidelijk te weinig."

"Geen haar op mijn hoofd dat er aan twijfelt dat we kampioen worden, ook al zouden we op Standard verliezen. Maar ik vind het wel bijzonder vervelend dat die wenkende titel zo lang op zich laat wachten. Dat komt door onze zwakkere periode en het formidabele parcours van Club Brugge. Maar ik kan me moeilijk inbeelden dat Club na de voorbije tien wedstrijden ook zijn laatste zes partijen allemaal zou winnen."

"Met één punt én een goede prestatie op Standard zou ik al tevreden zijn. Maar we gaan om te winnen, al wordt dat moeilijk als Standard zijn schitterende prestatie uit de heenmatch kan herhalen. Maar als we winnen, zijn de Luikenaars mathematisch uitgesteld voor de titel, die voor ons dan wel heel dichtbij komt. Zeker mocht Club dit weekend wat laten liggen in Charleroi. "



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.