AC en Inter Milan stellen vier spelers voor aan Anderlecht

ZATERDAG, 10 APRIL 2004, 12:43 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Twee weken geleden waren Herman Van Holsbeeck en Robert De Pot 48 uur in Milaan om een eventuele samenwerking met AC en Inter Milaan te bespreken. De 2 Milanese teams hebben al 4 spelers voor verhuur aan Anderlecht aangeboden.


Jeremie Brechet: Hij is de grootste kandidaat. De Fransman is 23 jaar en speelde eerder al bij Lyon. Hij speelde slechts 8 wedstrijden sinds zijn komst naar Inter.

Buruk Okan: Deze 30-jarige Turk was jarenlang één van de sterkhouders van Galatasaray. Daarna trok hij naar Inter Milan. Hij speelde dit seizoen slechts 7 wedstrijden (3 in de competitie, 4 in de Uefa Cup). Hij zat in de Turkse selectie op het laatste WK in Japan en Zuid-Korea.

Giovanni Pasqualle: Linksachter van 22 jaar die sinds vorig jaar deel uitmaakt van de A-kern. Hij speelde dit seizoen 12 keer mee.

Vitali Kutuzov: Een jonge aanvaller die in 2001 door AC Milan werd gekocht. Nu is hij uitgeleend aan Avellino (laatste in de Serie B). hij scoorde daar 12 keer. Eerder werd hij ook al uitgeleend aan Sporting Lissabon. Daar scoorde hij 2 keer in 23 matchen.



anderlecht-online forum