Sepp De Roover in beeld bij Anderlecht

WOENSDAG, 2 JANUARI 2008, 18:13 - Lowhelmsson
Logo Anderlecht-Online

De jonge Belgische belofte, Sepp De Roover, zou zich in de kijker hebben gespeeld bij enkele Belgische topclubs. Het zou gaan om Club Brugge, Standard Luik en Anderlecht. De Roover is momenteel actief in de Eredivisie bij Sparta.


Sepp De Roover is een rechtsback en is misschien een alternatief voor de maar niet toehappende Guillaume Gillet. De Roover zal in het Astridpark wel de concurrentie moeten aangaan met Marcin Wasilewski.

"Als dergelijke clubs zich voor mij zouden melden, zou me dat ontzettend strelen. Het is geen must om elders te gaan voetballen, maar bij belangstelling van Belgische topclubs is het logisch dat je erover gaat nadenken", zegt de belofte. Als er interesse zou komen van een Nederlandse topclub zou De Roover wel zijn voorkeur laten vallen voor die Nederlandse club.

Sepp De Roover is 23 jaar en speelde al bij Verbroedering Geel, PSV Eindhoven, Willem II, FC Eindhoven en nu dus Sparta Rotterdam. Sepp De Roover was vorig jaar ook de vaste rechtsachter op het EK voor beloften.anderlecht-online forum