Hassan eist visum voor gezin of hij verlaat Anderlecht

DONDERDAG, 3 JANUARI 2008, 09:19 - deefken
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan begint aan zijn laatste zes maanden bij Anderlecht. Omdat de Egyptenaar verteerd zou zijn door heimwee zag hij graag vrouw en kinderen naar België komen. De Belgische ambassade strooit echter roet in het eten.


De ambassade weigert voorlopig om een Belgisch visum te verlenen aan de vrouw en kinderen van Ahmed Hassan voor de laatste zes maanden. Hassan heeft er nochtans nood aan dat zijn vrouw en kinderen hem om de zoveel weken komen bezoeken in Brussel. De Egyptische spelmaker uitte daarom een zwaar dreigement. "Als die visums niet in orde komen, voetbal ik niet meer voor Anderlecht", zei hij.

Bij Anderlecht verwacht men Hassan terug voor de competitiematch tegen KV Mechelen op 19 januari. Want de Egyptenaar is immers geschorst voor het eerste duel van Egypte in de Afrika Cup op 22 januari tegen Kameroen. Tegen dan moet het visumprobleem dus hopelijk van de baan zijn.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.