Vader Vadis teleurgesteld dat zoon naar Duitsland gaat

ZATERDAG, 5 JANUARI 2008, 15:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Henri, de vader van Vadis, vindt het zeer spijtig dat zijn zoon nu al Anderlecht verlaat en naar Hamburg trekt. Hijzelf zag zijn zoon het liefst van al nog wat rijpen bij Anderlecht, en wie weet de Gouden Schoen winnen.


Vader Vadis: “Ik ben eigenlijk ietwat teleurgesteld dat mijn zoon naar Duitsland gaat. Ons plan was altijd om Vadis te laten rijpen in de Jupiler League zodat hij hier tot een van de sterren kon uitgroeien, misschien wel de Gouden Schoen winnen. Die droom is stuk. Nu wacht een andere droom”, aldus de vader in Het Nieuwsblad.

Volgens de vader meldde Hamburg zich vorig seizoen al voor de speler, maar na een gesprek met Van Holsbeeck besloot Vadis toch bij Anderlecht te blijven. Na een gesprek enkele maanden geleden over het feit dat Vadis amper mocht spelen werd de beslissing genomen om het Astridpark te verlaten. “Frank is de baas. Wat kunnen wij doen? Tja”, waren de woorden van Van Holsbeeck.

Henri: “Scouts van Lazio, Palermo, PSV, Ajax kwamen mijn zoon meermaals bekijken en probeerden mij te overtuigen dat Vadis naar hen moest komen. Als zij het potentieel zien van mijn zoon, waarom Anderlecht dan niet? Liever dan hun eigen materiaal te gebruiken reizen ze honderden kilometers om spelers te halen die niet beter zijn dan wat ze zelf in de jeugd hebben.”

Het volledige interview kan u terug vinden in Sportwereld.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.