Théréau wil nieuwe start maken

MAANDAG, 7 JANUARI 2008, 10:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een ontgoochelende heenronde verwachtte iedereen dat Cyril Théréau snel weer uit Brussel zou vertrekken. De Fransman wil nu toch blijven en proberen te slagen. "Ik wil een eerlijk gesprek met Jacobs", zo zegt hij hierover.


"Door het bankzitten en alle kritiek waren de voorbije maanden de moeilijkste uit mijn carrière, maar ik heb ook veel geleerd", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Ik zou het wel spijtig vinden dat ik Anderlecht nu al zou verlaten zonder mijn kwaliteiten te kunnen bewijzen hebben."

Théréau is nog niet voor honderd procent zeker dat hij blijft, maar hij lijkt alleszins toch niet voor een vertrek te kiezen. "Maar als ik blijf, dan wil ik ook respect voelen van Anderlecht. Normaal ben ik geen speler die naar de trainer stapt, maar nu dwingt mijn situatie mij tot een gesprek met Ariël Jacobs. Ik wil dat de trainer mij eerlijk zegt hoe hij mijn toekomst bij Anderlecht ziet. Zijn mening is de enige die telt voor mij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.