Jacobs wil er graag nog een spits bij

MAANDAG, 7 JANUARI 2008, 10:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks de komst van Vlcek wil Ariël Jacobs graag nog een spits aan zijn kern toevoegen. "We moeten immers rekening houden met de blessuregevoeligheid van Frutos en Serhat", zo zegt hij. "Al gaan we niet zomaar iemand aantrekken."


"De club zoekt naar een aanvaller met een bepaald profiel", zo zegt hij in Het Nieuwsblad. "Als je dan rondkijkt in België kom je al snel bij De Sutter, maar daar is binnen de club nooit iets officieel over gezegd. Of die nieuwe spits nog voor 31 januari zal komen, kan ik niet zeggen."

Jacobs kwam ook nog even terug op de vraag van Cyril Théréau om een gesprek. "Ik had al individuele gesprekken met driekwart van mijn spelers, maar nog niet met Théréau", aldus Jacobs. "Ik wil weten hoe hij zich voelt en hoe groot zijn goesting nog is om nog voor Anderlecht te voetballen. Ik zal hem ook duidelijk maken wat ik van hem verwacht als hij wil blijven. Théréau zal moeten leven met concurrentie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.