Vanden Borre: "Ik ben geen dikkenek"

DINSDAG, 13 APRIL 2004, 10:35 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anthony Vanden Borre, die vrijdag als rechtsachter van Anderlecht schitterde op Standard, was er het hart van in dat hij op de RTBF tijdens het voetbalprogramma Match 1 "een beetje een dikkenek" werd genoemd.

"Een gevolg van mijn uitsluiting twee weken geleden in een jeugdinterland tegen Ierland", aldus Vanden Borre. "Ik was ontgoocheld omdat we achter stonden en omdat ik als aanvoerder slecht bezig was. Bij een omstreden inworp verkocht ik een tegenstander een tik en kreeg terecht rood. Dom van mij, dat weet ik. Ik kreeg er nadien ook van Frankie Vercauteren nog van langs. Maar ben ik daarom een dikkenek?"

Qua zenuwen viel het nog mee in zijn eerste topper. "Ik kwam wel onder de indruk van de geweldige sfeer, maar eenmaal afgetrapt was dat voorbij. Toen ik met vrienden van de wijk waar ik woon in het park speelde tegen een groep uit een andere wijk, voelde ik eigenlijk meer druk dan in de hel van Sclessin. In Luik hadden we niet zo veel te verliezen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.