Fitte Frutos wil Anderlecht weer naar boven loodsen

DONDERDAG, 10 JANUARI 2008, 09:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Blessurevrij en met zijn haar een stuk korter keerde Nicolas Frutos terug uit Argentinië. "Geef me drie matchen en ik kan Anderlecht weer laten winnen", zo zegt Frutos in Het Nieuwsblad. "Ik kan de man van de terugronde worden!"


"Ik voel me fysiek in orde. Binnen een match of drie ben ik weer honderd procent", aldus een spits vol zelfvertrouwen. "Ik ben altijd positief ingesteld. De resultaten in de heenronde waren niet goed, maar we zullen nog tonen wat onze echte kwaliteiten zijn. Voetbal is gemakkelijk als je wint."

Om de miserie van de heenronde te vergeten trok Frutos naar zijn geboortegrond om te herbronnen. "Het was een fantastische vakantie in Argentinië", zo zegt hij. "Ik heb er mijn ouders, familie en vrienden teruggezien. Mijn zoontje van 19 maanden amuseerde zich in het zwembad. Het was zelfs moeilijk om terug te keren naar België en de familie weer achter te laten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.