Hugo Broos: "Hopelijk is titel zondag binnen"

WOENSDAG, 14 APRIL 2004, 12:59 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft geen festiviteiten voorzien voor het geval het zondag kampioen wordt door puntenverlies van Club tegen GBA. Maar het staat wel vast dat spelers, trainers en bestuur in dat geval samenkomen om de titel te vieren.

"We voorzien niets", zegt Hugo Broos. "We concentreren ons in de eerste plaats op onze match tegen Bergen. Als we die winnen, kunnen we nog altijd iets organiseren voor zondag. Zaterdagochtend is er een uitlooptraining, dan kunnen we iets afspreken voor het geval het zondag zou gebeuren. Maar verwacht geen podium of zo, want daar heeft Anderlecht slechte ervaringen mee".
Broos realiseert zich dat kampioen worden door de uitslag van een concurrent geen ideaal feestscenario oplevert: "Het prettigste is kampioen worden nadat je dat in de 90 minuten voordien zelf afgedwongen hebt. "Maar als ik zondag om kwart voor vijf hoor dat wij kampioen zijn, zal ik daar net zo blij om zijn. Het grote feest komt er dan later wel aan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.