Frutos: "Eigenlijk hoort Biglia niet in België thuis"

ZATERDAG, 12 JANUARI 2008, 13:50 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos maakt vanavond waarschijnlijk zijn wederoptreden nadat hij een maand out was. Volgens hem zal Anderlecht er weer staan na de winterstop. "De voorbije twee jaar keerde RSCA sterk terug uit La Manga. Ik hoop nu ook."


"Als je geplaagd bent door blessures, doet het goed bij mensen te zijn die je graag ziet", zegt hij in HLN. "Weinig mensen weten dat, maar mijn hielblessure heeft me veel meer parten gespeeld dan mijn knieoperatie. Het begon allemaal in januari en ik heb er bijna tien maanden mee gesukkeld. Als ik snel 90 minuten kan spelen én scoren, ben ik vertrokken. Spelen met pijn is niet erg, als ik maar niet geblesseerd raak. Wat ik ga doen als ik weer scoor? Misschien iets met Serhat", zegt Nicolas Frutos. "De oefenstage in La Manga was ook heel belangrijk. Ik voel me weer heel goed", zegt Frutos.

"De voorbije twee jaar keerde Anderlecht sterk terug uit La Manga. Ik hoop dat het nu ook zo zal zijn. Er is ook meer concurrentie in de groep. Biglia komt ook weer op niveau. Hij is mijn kandidaat voor de Gouden Schoen. Hij verdient er twee: één voor zijn linker en één voor zijn rechter. Ik heb héél veel respect voor België, maar eigenlijk hoort hij hier niet te spelen", vertelt Frutos over Lucas Biglia, kandidaat Gouden Schoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.