Nog meer reacties na het bekerduel

ZONDAG, 13 JANUARI 2008, 13:48 - Lowhelmsson
Logo Anderlecht-Online

Dat Silvio Proto nog eens in het doel mocht staan, deed hem zeker deugd. "Ik had wel niet veel werk vanavond. Dat is enerzijds wel goed, maar anderzijds wil ik ook heel graag mijn capaciteiten nog eens tonen", zei Proto.


Thomas Chatelle, die zijn debuut maakte bij de Brusselse club, vond dat hij geen slechte wedstrijd speelde. "Over mijn eigen match ben ik wel tevreden, maar ik moet uiteraard mijn beste spelniveau nog terugvinden. Er is ook nog wat gebrek aan automatismen, maar dit is normaal als je nog maar een week bij de spelersgroep vertoeft", besluit Chatelle.

Walter Baseggio kreeg zijn kans in de tweede helft toen hij Lucas Biglia moest vervangen. "Ik ben zeker tevreden over mijn prestatie, maar zou uiteraard wat meer willen spelen. Ik weet tot wat ik in staat ben en zou dit ook aan iedereen willen tonen. We hebben allemaal hard gewerkt op winterstage en iedereen wil dan ook heel graag spelen, maar we zullen moeten afwachten wat de toekomst voor mij brengt", zei de Italo-Belg.

Herman Van Holsbeeck zag een goede invalbeurt van Baseggio. "Ik ben tevreden over zijn prestatie van vandaag, maar we zijn op zoek naar een oplossing. Moeskroen heeft interesse in Bassegio, maar de deal is zeker nog niet rond."

Jelle Van Damme tot slot vindt dat zijn waarde niet is verminderd omdat hij vroeger naar huis kwam van de winterstage in La Manga. "Ik ben eerder teruggekeerd, maar had de trainer wel gevraagd om vandaag te spelen. Meer wil ik over deze situatie niet zeggen. Jammer dat ik vandaag niet kan scoren. Mijn eerste mogelijkheid (een trap vanuit de tweede lijn) werd gered door de keeper van Waasland, maar ik kreeg ook twee kopbalkansen die ik jammer genoeg miste", zei Van Damme.
anderlecht-online forum