Théréau: "Bedankt Anderlecht om me uit te lenen"

MAANDAG, 14 JANUARI 2008, 20:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Cyril Théréau toont zich erg gelukkig nu hij de rest van het seizoen in Charleroi kan spelen. "Ik bedank Anderlecht dat het me uitleent. Ik wil benadrukken dat de club erg correct is. Ik wil er bij Charleroi iets moois van maken."


"Met de familie Bayat heb ik altijd een goed contact gehad", zegt Théréau bij Sporza. "Al de elementen zijn dus aanwezig om er zowel voor Charleroi als mezelf in korte tijd iets moois van te maken."

"Ik heb in de pers gelezen dat een terugkeer naar Charleroi een stap achteruit zou zijn. We zullen over vier maanden nog eens praten", zo gaat hij verder. "Voor mij is het duidelijk: Charleroi blijft een van de grootste clubs in België. De club vertoeft al meer dan 20 jaar na elkaar in de eerste klasse. En zelfs al gaat het nu wat minder, ik weet dat de spelers kwaliteit genoeg hebben. Samen zullen we iets aan die situatie doen."

"Aan de supporters van Charleroi heb ik altijd de beste herinneringen bewaard. Ze steunden me zelfs toen ik bij Anderlecht aan de slag was."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.