Serhat: "Er staat geen groep op het veld"

WOENSDAG, 16 JANUARI 2008, 12:25 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Serhat Akin zou weten waarom RSCA niet goed speelt. Er zou geen groep op het veld staan zegt hij. "Bij Cercle is dat wel te zien. Dat zag je duidelijk in de derby, waar heel de ploeg naar Stijnen stormde na zijn fout op Gombami."


"Anderlecht moet vooral meer een groep worden. Cercle Brugge wordt nu overal bewierookt, maar het telt geen enkele speler met meer kwaliteit dan onze spelers", vertelt de Turk.

"In de Brugse derby zag je bij Cercle wel zeven spelers in blok naar de ref stormen en zo komt zelfs de beste scheidsrechter onder druk. In Anderlecht loopt Bart Goor soms een uur lang in zijn eentje te mekkeren tegen de ref. Dat haalt uiteraard niets uit. In het verleden was die teamgeest er wel met jongens als Wilhelmsson", besluit Serhat Akin.

Serhat Akin en Anderlecht zouden dezer dagen om de tafel gaan zitten over een eventuele contractverlening van de Turk. "Over zes maanden ben ik een vrije speler en volgens mijn manager hoef ik niet bang te zijn voor een gebrek aan interesse", vertelt Akin.

Toch verkiest de spits een verlengd verblijf in Anderlecht boven een terugkeer naar zijn thuisland. "Na een nederlaag in Turkije kan je er je huis niet verlaten, terwijl je in Anderlecht rustig in het winkelcentrum kan rondwandelen. Ik sta dan ook niet afkerig tegenover een nieuw contract als de club toont me echt te willen houden. Ik vind het wel vreemd dat er nog niet met me gepraat werd, maar ik ken de gewoonten van het huis niet", vertelt Serhat Akin.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.