Speelt Baseggio morgen laatste wedstrijd?

VRIJDAG, 18 JANUARI 2008, 11:17 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

De kans is groot dat Walter Baseggio morgen voor het laatst in Anderlechtshirt te bewonderen zal zijn. Na het weekend beslist hij over het aanbod van Moeskroen. "Dit is geen stap achteruit. Het lijkt me leuk met Scifo te werken."


De kans is dus groot dat Baseggio morgen afscheid neemt van zijn fans. Op één jaar Treviso na, speelde hij sinds 1991 onafgebroken voor paars-wit. "Ik concentreer me nu eerst op de match tegen Mechelen", aldus Baseggio in Het Nieuwsblad. "Op dit moment ben ik nog voor honderd procent een speler van Anderlecht. Ik wil in elk geval eerst met manager Van Holsbeeck en voorzitter Vanden Stock praten om te horen hoe zij mijn toekomst zien. Dat zal na de match van zaterdag zijn."

"Het is een mooi voorstel", zo zegt Walt over het aanbod van Moeskroen. "Natuurlijk weet ik dat Moeskroen niet kan betalen wat Anderlecht betaalt." Een belangrijke extra troef die Moeskroen kan uitspelen, is de aanwezigheid van Enzo Scifo als trainer. "Ik speelde nog samen met Enzo bij Anderlecht. Ik schat hem hoog in. Hij was een grote voetballer en wordt ook een grote trainer. Het zou mooi zijn om met het samen te werken."
anderlecht-online forum