Gillet ontkent geruchten over wilde levensstijl

VRIJDAG, 18 JANUARI 2008, 11:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl Baseggio morgen mogelijk z'n laatste wedstrijd voor Anderlecht speelt, kan Guillaume Gillet tegen KV Mechelen debuteren. "Het is aan mij om te tonen dat ik beter ben dan Wasilewski. Hij heeft al getoond wat hij kan."


In Het Nieuwsblad reageert hij ook over de uitlatingen van Gent-manager Louwagie als zou Gillet de laatste maanden naast z'n schoenen zijn beginnen lopen, zich te weinig als een prof gedragen hebben en zelfs een gokproblemen hebben. "Absolute onzin", zo vertelt hij heftig. "Gent moet zich verdedigen om de fans te sussen nu Stoica, Gregoire en ik vertrokken zijn. Ik weet wat ik doe voor mijn vak: er is geen enkel probleem."

De rechtsachter geeft wel toe dat hij in de weken voor de winterstop niet op z'n beste niveau speelde. "Er was geen concurrentie voor mijn positie. Ik had het gevoel dat er me niet veel kon gebeuren. Misschien zag je dat ook aan mijn prestaties. Dit is bij Anderlecht met de aanwezigheid van Wasilewski anders."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.