Reacties na RSCA-Mechelen

ZONDAG, 20 JANUARI 2008, 12:23 - RSCAman
Anderlecht-Online No Image Found

Jelle Van Damme speelde tegen Kv Mechelen alweer op een andere positie, Serhat Akin mocht nog eens starten en Bart Goor nam de kapiteinsband weer over van Deschacht. Reacties van de drie Anderlechtspelers.


"Vandaag (gisteren)speelde alweer op een nieuwe positie", begint Van Damme. "Maar dat went na een tijdje. Het liep vrij goed met het nieuwe middenveld. Gillet, maar ook Chatelle brengen de ploeg zowel offensief als defensief iets bij, ik ben tevreden over de wintertransfers", aldus Van Damme.

Serhat Akin was vooral blij dat Anderlecht de drie punten thuishield. "Ik speelde vaak alleen in de spits en dat is niet makkelijk om te voetballen. Een speler als Frutos naast je vergemakkelijkt dat. Jammer dat we niet konden scoren tot 2-0 of 3-0, maar we mogen tevreden zijn met de drie punten."

"We begonnen er goed aan", weet Bart Goor. "De ploeg speelde met inzet en er kwamen goede combinaties uit, maar we vertikten het onze kansen af te maken. Ondanks de vele blessures stonden we er toch. En met de nieuwe spelers zijn we extratevreden. Chatelle brengt goede voorzetten en mooie acties , net als Gillet, die dan ook nog eens polyvalent is", zegt Bart Goor.



anderlecht-online forum