Baseggio: "Ik wil bij Anderlecht blijven"

MAANDAG, 21 JANUARI 2008, 10:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad zegt Walter Baseggio dat de kans groter is dat hij nog zes maanden blijft dan dat hij vertrekt, hoewel er een principeakkoord is met Moeskroen. "Ik heb nog een contract tot juni en wil in schoonheid vertrekken."


"Ik weet dat ik Anderlecht nog iets kan bijbrengen," aldus Baseggio. "Ik zit op het niveau van de anderen. En als je ziet dat we tegen KVM diepgang en snelheid misten, vraag ik me af waarom ik niet mocht starten." Vandaag heeft Baseggio een gesprek met voorzitter Vanden Stock. "Ik wacht dat gesprek af en neem daarna een beslissing. Die man heeft me altijd correct behandeld."

Intussen hooft z'n trainer Ariël Jacobs dat er snel duidelijkheid komt. "Zulke situaties zijn geen ideale voorbereiding op een wedstrijd. Het is altijd moeilijk als een of twee spelers bezig zijn met andere clubs", aldus de trainer. "Walter ging deze week onderhandelen in Moeskroen en was maar net op tijd terug voor de training."

In de Gazet Van Antwerpen liet manager Van Holsbeeck dan weer uitschijnen dat een vertrek van de gewezen nummer tien de beste oplossing is voor beide partijen. "Baseggio moet spelen, maar komt bij ons niet van de bank. Deze week praten we met hem en zijn manager."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.