Van Holsbeeck: "De Sutter is onhaalbaar"

MAANDAG, 21 JANUARI 2008, 10:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Coach Ariël Jacobs zou er, zeker nu Frutos weer out is, graag nog een spits bij hebben. Tom De Sutter zal het alleszins niet worden. "Die is op dit moment onhaalbaar", aldus manager Herman Van Holsbeeck.


"Ja, we zijn dan ook druk op zoek naar een stand-in voor Nico", zo bevestigt de Anderlecht-manager. "De enige optie die op de Belgische markt aan het profiel beantwoordt, is Tom De Sutter. Helaas is hij onhaalbaar."

Van Holsbeeck benadrukt ook nog eens dat hij geen spijt heeft dat Anderlecht een tijdje geleden de blessuregevoelige Nicolas Frutos een nieuwe verbintenis tot 2012 liet ondertekenen. "Dit soort spitsen kost miljoenen euro's. Tegenover zijn blessure staan zoveel kwaliteiten."

Intussen ontkent hij dat er een akkoord zou bestaan met de Argentijn Matias Suarez. Zuid-Amerikaanse bronnen beweren nochtans het tegendeel. De 19-jarige spits zou pas in juni naar België komen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.