Nog geen Legaer tegen Lokeren

VRIJDAG, 25 JANUARI 2008, 17:21 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

De wedstrijd tegen Lokeren van zondag komt voor Jonathan Legaer toch nog te vroeg. De rechterflank ondervond weer last na de training van gisteren. Beter nieuws voor Biglia en Polak. Beide trainden goed mee en lijken fit.


Het blijft wel afwachten of Biglia morgen geen reactie voelt. Blijft deze uit, dan kan hij zondag spelen. Serhat Akin liet de training van vanmiddag aan zich voorbij gaan. De Turkse spits sukkelt met een kleine contractuur aan de hamstrings en bleef uit voorzorg aan de kant. Hij zit wel gewoon in de selectie voor zondag. Nicolas Frutos zal er zoals reeds bekend niet bij zijn. De spits onderging woensdag een punctie en moet nog rusten. Vanavond of maandag ondergaat hij een controle-echo.

Verder valt het ook op dat Walter Baseggio door Ariël Jacobs is opgenomen bij de 19-koppige kern. Moest zijn transfer dit weekend alsnog rondkomen, dan valt hij vanzelfsprekend af.

De kern: Akin, Baseggio, Biglia, Boussoufa, Chatelle, De Man, Deschacht, Gillet, Goor, Juhasz, Mpenza, Pareja, Polak, Proto, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.anderlecht-online forum