Jaar zonder Europees voetbal dreigt !

ZONDAG, 27 JANUARI 2008, 20:04 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Voor diegene die het nog niet gezien had: Anderlecht blijft op hetzelfde bedje ziek: lamentabel spel, trage acties, vele foute passes, en vooral ... niet kunnen scoren. De titel? Die is al lang vervlogen.


De achterstand op Brugge bedraagt nu immers al 13 punten. Ook Standard lijkt ongrijpbaar. Indien de Rouches vanavond winnen, bedraagt de kloof ook daar al 12 punten.

Seizoensrevelatie Cercle Brugge lijkt ook na de winterstop quasi onstopbaar. De achterstand op de derde plaats bedraagt 8 punten. En ook GBA, Gent en Genk doen nog mee voor één UEFA-Cup ticket. Anderlecht, dat al sinds 1964 onafgebroken deelneemt aan Europese campagnes, staat er dus niet bepaald goed voor.

Wie is dan de schuldige aan deze malaise? De trainer alvast niet, zo blijkt. De blessures van de spelers? Een ploeg als Anderlecht moet daarmee om kunnen gaan. De slechte scouting en het wankele sportief beleid kunnen we echter wel met de vinger wijzen. Hopelijk komt er dus nog een scorende spits bij en kunnen we ons concentreren op ... de beker!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.