Reacties na het gelijkspel tegen Lokeren

MAANDAG, 28 JANUARI 2008, 12:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De teneur bij de meeste spelers na de doelpuntenloze draw tegen Lokeren was gelijklopend: het ontbreekt Anderlecht aan geluk en torinstinct. U kan hier reacties lezen van nieuwkomers Chatelle, Gillet en debutant Vlcek.


"We moesten teveel zoeken op het veld en hebben het een zeer goed georganiseerd Lokeren niet moeilijk genoeg kunnen maken", zo zegt Thomas Chatelle in Sudpresse. "We hebben een paar goeie kansen gecreëerd, maar dat was niet voldoende voor de zege. Iedereen zegt altijd dat we iemand missen in de spits, maar dat weten we al. Daar moet niet iedere week opnieuw over begonnen worden en mag ook niet dienen als excuus."

Guillaume Gillet prijst de goede organisatie van Lokeren achteraan, waarop Anderlecht de tanden heeft stukgebeten. ""We wisten dat Lokeren heel solide was achterin en dat het niet makkelijk zou zijn om ze te verrassen. We hebben verschillende kansen gecreëerd, maar de bal wou niet in doel. Jammer ... We missen nog vertrouwen", aldus Gillet eveneens in Sudpresse. "We moeten blijven werken want de Beker van België komt er woensdag al aan en dat is een heel belangrijke competitie voor ons."

De derde aanwinst van deze winterstop mocht gisteren zijn debuut maken. Stanislav Vlcek mocht gisteren dertig minuten invallen. "Het was een moeilijke invalbeurt. Het is niet makkelijk om meteen het juiste ritme te vinden, zeker niet als het nog 0-0 staat in de match en de wedstrijd gesloten is. Het is nu vooral belangrijk dat ik wedstrijdritme opdoe. Ik begin me steeds beter te voelen bij Anderlecht", zo vertelt de Tsjech in Het Laatste Nieuws.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.