Reacties Goor, Zitka en Serhat

MAANDAG, 28 JANUARI 2008, 13:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In deze moeilijke tijden probeert Bart Goor toch ook positieve dingen te zien. "Zo is het goed dat we voor de tweede week op rij de nul kunnen houden", aldus Goor. "Momenteel zijn het de kleine dingen die het verschil maken."


"We kregen een paar kleine kansjes. Als je daar eentje van binnentrapt, ga je met drie punten naar huis en is de rest van geen belang meer", zo vertelt de aanvoerder in de Gazet van Antwerpen.

Daniel Zitka toonde zich toch vooral ontgoocheld dat er weer niet gescoord werd. "Het zat er wel in om te scoren, maar het zit ons gewoon niet mee. We waren wel het meest in balbezit", aldus de doelman in Het Laatste Nieuws. "We wilden winnen van Lokeren, maar uiteindelijk staan we nu nog meer punten achter dan voordien."

In de Gazet van Antwerpen toonde Serhat Akin zich ontgoocheld dat hij niet hij niet mocht starten en vooral over het gebrek aan uitleg hier rond. "Niemand heeft tegen mij gesproken. De trainer zei dat ik niet honderd procent was, maar de conditietrainer vertelde me dat ik niet zou spelen. Een beetje vreemd, niet?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.