Ex-aanvallers scoren wél

MAANDAG, 28 JANUARI 2008, 19:03 - MANI
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft meer dan ooit een probleem met scoren. Nochtans scoren de spitsen die RSCA recent nog liet vertrekken wél voor hun nieuwe club. Théreau, Tchité en Mbokani waren dit weekend alle 3 beslissend voor hun club.


Afgelopen zomer liet paars-wit zowel Tchité als de beloftevolle Mbokani vertrekken. Tchité vertrok naar het Spaanse Santander en scoorde bij die club de gelijkmaker dit weekend. Ook Mbokani kon dit weekend scoren. Hij tikte tegen Brussels de winning goal tegen de netten.

En ook Théreau, die 2 weken geleden nog te slecht was voor Anderlecht, pikte dit weekend zijn goaltje mee. Bij zijn debuut in Charleroi scoorde de aanvaller direct het enige doelpunt voor zijn ploeg. Het leverde Charloroi uiteindelijk een 1-1 gelijkspel op.

Anderlecht zelf, dat recent nog bovenstaande spelers liet beschikken, kon dit weekend opnieuw niet scoren en bleef in Lokeren steken op een 0-0 gelijkspel.

Voor het bestuur van RSC Anderlecht wordt het dus hoog tijd om zich hierbij misschien toch maar eens vragen te gaan stellen...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.