Anderlechtse beloften naar Viareggio

MAANDAG, 28 JANUARI 2008, 20:44 - RSCAman
Anderlecht-Online No Image Found

Deze week nemen de Anderlechtse beloften deel aan de 60ste Coppa Carnevale, dat duurt tot maandag 11 februari. Vorig jaar schopten ze het nog tot de halve finales en ook dit jaar willen de spelers hun in de kijker spelen in Italië


Heel wat bekende Europese voetbalteams nemen deel aan het toernooi.Veel toppers uit het organiserend land, zoals Roma, Milan en Juventus, en daarnaast ook heel wat bekende namen uit de rest van de wereld. Zo zijn onder andere ook Tottenham, Spartak Moskou, Sparta Praag, Olympiakos en River Plate van de partij. Anderlecht speelt hun wedstrijden op woensdag 30 januari 2008 om 15u tegen Pergocrema, op vrijdag 1 februari 2008 om 15u tegen Vicenze, en op maandag 4 februari 2008 om 15u tegen Sparta Praag.

Doordat de beloften komende week actief zijn op het toernooi van Viareggio, werden de twee competitiewedstrijden tegen Brussels en Dender uitgesteld. De wedstrijd tegen Dender zal nu doorgaan op dinsdag 22 april 2008 en RSCA-Brussels een week later, op dinsdag 29 april 2008.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.