Blessurenieuws

DINSDAG, 29 JANUARI 2008, 18:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De ziekenboeg van Anderlecht wordt momenteel bevolkt door vier spelers. Eén van hen is Olivier Deschacht. Hij liep een scheur aan de mediale band van de knie op en heeft ook een klein scheurtje aan het ligament van de enkel.


Verder kreeg ook Jonathan Legaer slecht nieuws. Zijn spierscheur in de dij is nog niet volledig genezen. Er zit nog steeds vocht onder het litteken van de blessure waardoor hij nog niet voluit kan trainen.

Beter vergaat het Nicolas Frutos. Bij hem zit er geen vocht meer tussen de spieren. Voorlopig houdt hij het evenwel bij aquajogging. Ook Mbo Mpenza kreeg goed nieuws. Na de wedstrijd tegen Lokeren sukkelde de spits met een contractuur van de kuit. Een echo bracht echter niets aan het licht, zodat hij vandaag gewoon mee trainde.

Intussen heeft coach Jacobs beslist de duur van de onbeschikbaarheid niet meer mee te delen. Op die manier wil hij zorgen dat de spelers zonder extra druk kunnen werken aan hun revalidatie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.