Jacobs maakt selectie bekend en wil absoluut winnen

DINSDAG, 29 JANUARI 2008, 18:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft 17 namen vrij gegeven voor de bekerwedstrijd van morgen tegen Dender. De spelers zijn alvast gemotiveerd. "Iedereen wil graag tot het einde gaan in de bekercompetitie, om zo ons seizoen te redden", aldus Jacobs.


Toch weigert de coach de beker als een troostprijs te zien. "De Beker was in het begin van het seizoen één van de doelen, en we zullen er ook alles aan doen om dat doel te bereiken", zo vertelt hij. "We zullen proberen om op eigen veld het verschil te maken, maar makkelijk zal dat niet zijn. Dender zal ongetwijfeld proberen de schade zoveel mogelijk te beperken."

De kern: Akin, Biglia, Boussoufa, Chatelle, De Man, Gillet, Goor, Juhasz, Mpenza, Pareja, Polak, Proto, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.

De wedstrijd vindt plaats in het Constant Vanden Stock-stadion en begint om 20u30. Er zijn nog steeds tickets te koop. De loketten openen morgen om 17u. Het enige wat u nodig hebt is uw identiteitskaart.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.