Zetterberg wil vandaag geen kampioen worden

ZONDAG, 18 APRIL 2004, 13:31 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

Als Club Brugge vandaag punten verliest tegen GBA, is Anderlecht opnieuw landskampioen. Toch hoopt Pär Zetterberg dat Brugge wint, en dat Anderlecht vanmiddag nog geen kampioen wordt.


"Een titel viert men niet in een hotel of restaurant, maar op het veld. Volgende week op Lierse de titel vieren, zou beter zijn", aldus de Zweedse middenvelder. "Maar Brugge speelt de dag eerder tegen Moeskroen en dan kunnen we weer kampioen worden zonder te spelen. Het beste zou zijn als we de titel thuis konden vieren met heel de familie: 25.000 fans, de stewards, de verzorgers, enz..."

Zetterberg is minder tevreden over sommige supporters. "Ik vind het een schande dat zij sommige spelers uitfluiten", zegt de Zweed. "Het is niet bepaald vriendelijk om ze met fluitconcerten te overladen, ze hebben juist aanmoedigingen nodig. Ik heb wel een goeie band met de fans. Ze zouden mij graag in de ploeg zien, maar ik respecteer de keuze van de trainer. Uiteraard zou ik natuurlijk wel liever meteen in de basis staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.