Vlcek: "Laat Pieroni maar komen"

DONDERDAG, 31 JANUARI 2008, 09:35 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

Stanislav Vlcek vond bij zijn debuut voor Anderlecht al meteen de weg naar doel met twee doelpunten. "Dit geeft vertrouwen. Al vind ik onze 3-0 overwinning belangrijker dan mijn goals", aldus Vlcek.


"Als je echter twee zulke perfecte voorzetten krijgt van Serhat, dan moet je die gewoon scoren. Of je nu een goede kopper bent of niet", zegt de gelukkige Tsjech in Het Nieuwsblad. Al was er wel twijfel of de bal bij het eerste doelpunt over de lijn was geweest. "Ik kon het zelf niet zien of de bal over de lijn was. Ik ben maar meteen beginnen roepen en juichen, maar ik begrijp dat Dender over die goal zal discussiëren. Het zal heel nipt geweest zijn."

Na de wedstrijd kreeg de doelpuntenmaker het nieuws dat in de persoon van Luigi Pieroni de club nog een spits heeft aangetrokken. "Ik wist het pas na de match. Dus Pieroni was dit keer geen extra motivatie. Laat de nieuwe spits maar komen. Concurrentie maakt de ploeg sterker."

Zondag komt Dender opnieuw naar het Astridpark, dit keer in het kader van de competitie. Zal Vlcek dan opnieuw spelen en scoren? "Ik zal het maximum geven om opnieuw een basisplaats af te dwingen. Dit was de vierde keerde dit seizoen dat ik twee keer kon scoren in een match", aldus Vlcek. "Ik wil gewoon dat Anderlecht zaterdag opnieuw wint."anderlecht-online forum