Luigi Pieroni officieel voorgesteld

DONDERDAG, 31 JANUARI 2008, 19:47 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft vandaag Luigi Pieroni officieel voorgesteld aan de pers. De spits die voor doelpunten moet zorgen komt over van het Franse Lens en zal vijf maanden op huurbasis spelen voor Sporting Anderlecht.


"Het was een ingewikkeld dossier omdat we tussen de drie clubs een akkoord moesten vinden", vertelt Herman Van Holsbeeck. "Ik ben ervan overtuigd dat Pieroni de kwaliteiten heeft om ons scoringsprobleem op te lossen."

De 27-jarige Pieroni krijgt nu vijf maanden om zich hier te bewijzen. "Het komt er nu vooral op aan om me te herlanceren en opnieuw plezier te vinden in het voetbal", weet Pieroni. "Ik zal de komende maanden het beste van mezelf geven voor de club, ik wil tonen dat ik het niveau heb om hier te slagen."

Pieroni is alvast blij dat hij koos voor een terugkeer naar België. "Een terugkeer naar België was op dit moment gewoon de beste oplossing voor mij", vertelt de spits. Op fysiek vlak zou er geen probleem zijn. "Ik voel me fysiek heel goed", aldus Pieroni. "Ik trainde nog altijd normaal mee met de groep en vorige week heb ik nog een volledige wedstrijd gespeeld met de reserven van Lens. Met de conditie is alles dus in orde."

Luigi Pieroni zal bij Anderlecht spelen met rugnummer 40. De spits zal morgen voor het eerst meetrainen met de kern en hij is speelgerechtigd voor de uitwedstrijd op Brussels op 9 februari 2008.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.