Pieroni in Anderlecht door mail van makelaar

VRIJDAG, 1 FEBRUARI 2008, 17:44 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het was via een mail van Eric Depireux, de makelaar van de Luigi Pieroni, dat de spits in het Astridpark is terechtgekomen. Depireux las in de media over de offensieve problemen van paars-wit en stuurde een mail naar het bestuur.


"Ik las elke dag in de pers dat Anderlecht een sterke spits zocht, een echte goalgetter, maar er geen vonden op de Europese markt", aldus Depireux. "Ik heb toen een mail gestuurd naar Herman Van Holsbeeck waarin ik hem uitlegde waarom ik dacht dat Luigi de perfecte oplossing zou kunnen zijn. En in 48 uur, na te hebben gesproken met voorzitter Roger Vanden Stock, was alles geregeld. Zonder die mail was Pieroni nooit in Brussel terechtgekomen."

"Pieroni heeft water bij de wijn gedaan en ook Anderlecht heeft een grote inspanning gedaan om hem naar Brussel te halen. Het is de eerste keer dat ik werk met de directie van de Brusselse club en ik heb er geen spijt van. Het was grote klasse", aldus Depireux in de Waalse krant Sudpresse.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.