Jacobs analyseert nieuwe transfers

ZATERDAG, 2 FEBRUARI 2008, 10:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs analyseert in de krant Het Nieuwsblad de winterstransfers van paars-wit. "Geen overbodige luxe die extra spelers want de kern geraakte flink uitgedund", aldus Jacobs.


Pieroni: "Pieroni zat misschien dikwijls op de bank, maar noem mij eens Belgen in de buitenlandse competitie die 34 matchen per seizoen spelen? Hij weet zelf wel dat het technisch niveau in Frankrijk veel te hoog lag. Hij heeft er veel geleerd, maar wellicht was het tijd om terug te keren naar België."

Iakovenko: "We rekenen eigenlijk op de onvoorspelbaarheid van het voetbal. Er is altijd wel een kans dat hij hier bij Anderlecht om onverklaarbare redenen wel doorbreekt. Hij is explosief en tweevoetig."

Vlcek: "Nu Vlcek twee keer scoorde in de Beker tegen Dender gaf hem dat vertrouwen. Verwacht nu niet dat hij elke week gaat scoren. Dat hij enkel Tsjechisch spreekt blijft wel een probleem."

Gillet: "Na zijn eerste oefenmatch draaide Gillet al mee alsof hij al heel lang bij Anderlecht voetbalt. Hij brengt diepgang in het spel en hij verscherpt de concurrentie."

Chatelle: "Ook hij verhoogt de concurrentie omdat hij zowel links als rechts kan spelen. Anderlecht miste in het algemeen spelers die met een actie de match kunnen openbreken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.