Besiktas biedt Jestrovic droomcontract

DINSDAG, 20 APRIL 2004, 09:06 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het is Besiktas menens om Jestrovic van RSCA over te nemen. De huidige nummer drie uit de Turkse competitie biedt Nenad een contract voor drie seizoenen, dat hem jaarlijks het dubbele van zijn overeenkomst bij RSCA oplevert.

Anderlecht wil tussen 4 en 5 miljoen euro vangen voor zijn spits.
Een van de zaakwaarnemers van Jestrovic trekt vandaag naar Istanbul. In de Turkse hoofdstad staan er gesprekken met Besiktas-trainer Mircea Lucescu en voorzitter op het programma. Besiktas, dat dit seizoen in de eerste ronde van de Champions League uitgeschakeld waarna het door Valencia uit de Uefa Cup werd gekegeld, wil zijn aanval versterken met Jestrovic en de Kroatische spits Dado Prso van AS Monaco.
Jestrovic, die pas zijn contract in het Constant Vanden Stockstadion verlengde tot 2007 en 28 wordt op 9 mei, reageert rustig. ,,Ik ben niet gehaast om Anderlecht te verlaten'', zegt hij. ,,Ik voel me goed bij deze club. Maar als de aanbieding interessant is voor Anderlecht én mij, waarom niet?''
De bal ligt dus in het kamp van Besiktas. Als de Turken tussen de 4 en 5 miljoen euro willen ophoesten, zal het niet lang duren voor Jestrovic een persoonlijk akkoord bereikt. Hij kan zijn salaris aan de boorden van de Bosporus de komende drie jaar verdubbelen. De centen voor Jestrogol zijn welkom in het Astridpark, waar er dan werk kan gemaakt worden van de komst van twee nieuwe spelers van wie eentje hoogstwaarschijnlijk naar de naam Mbo Mpenza luistert.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.