Lucas Biglia geraakt door kritiek

DINSDAG, 5 FEBRUARI 2008, 09:39 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vorig jaar werd Lucas Biglia nog verkozen tot beste jongere van de competitie, maar dit seizoen krijgt de Argentijn heel wat kritiek te verwerken. "Ik put motivatie uit de kritiek", reageert Biglia.


"Ik vind echter wel dat opmerkingen constructief moeten blijven. Na de nederlaag tegen Brugge werden we de grond ingeboord, terwijl Brugge geen beter voetbal bracht maar wel één keer scoorde", zegt Biglia in Het Nieuwsblad.

"Ik werd toen neergesabeld in een krantenartikel. Daarin werd beweerd dat ik niet klaar was voor die wedstrijd. Dat artikel hangt nu aan mijn koelkast, elke morgen lees ik dat nog eens om er motivatie uit te putten."

Ondanks dat het dit seizoen minder goed gaat heeft Biglia geen plannen om te vertrekken. "Normaal gezien speel ik ook volgend seizoen bij Anderlecht, want mijn groeiproces is hier nog steeds niet voltooid. Ik heb hier nog lang niet alles onder de knie en leer nog elke dag bij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.