Anderlecht niet meer geïnteresseerd in Daems

WOENSDAG, 21 APRIL 2004, 08:42 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de piste Filip Deams, de jonge verdediger van Genglebirligi, afgesloten. Nu aast het in eerste instantie op Sonck en als tweede mogelijkheid op Jelle Van Damme.

"Ik zie Sonck als vervanger van Jestrovic", aldus Anderlecht-trainer Hugo Broos. "Jestro speelt meer als diepe spits en Sonck is sterker in de combinatie. Scoren doen ze alle twee even makkelijk. Mbo Mpenza blijft ook een piste." Maar die laatste is voorlopig nog te duur.

"Echt veel ruimte op het budget hebben we niet", zegt Van Holsbeeck, daarmee aangevend dat een verkoop van een topper nodig zal zijn om Sonck en in mindere mate Van Damme binnen te halen.

Vandaag gaat Van Holsbeeck naar Ajax om er gesprekken te voeren omtrend de prijs van Sonck.

Anderlecht heeft naast Wesley Sonck, Mbo Mpenza en Luigi Pieroni een vierde naam op het lijstje staan. De NigeriaanIsah Eliaku maakte zaterdag indruk op de scouts van Anderlecht bij de B-ploeg van Inter Milan. Eliaku (18) is volgens de scouts een "type Radzinski" en zou voor een prijsje voor één jaar gehuurd kunnen worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.