Gillet droomt al van Bayern München

DINSDAG, 12 FEBRUARI 2008, 16:38 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen maakt Guillaume Gillet zijn debuut bij Anderlecht in Europa. De middenvelder droomt al volop van een volgende ronde tegen Bayern München. "Dit is de belangrijkste match uit mijn carrière."


"Met Gent speelde ik al Intertoto, maar dit is toch wat anders. Ja, ik heb enorm veel zelfvertrouwen. De jongste weken lukt werkelijk alles. Toen ik bij de Buffalo's in de eerste ploeg debuteerde, was dat ook al zo. Blijkbaar kost de integratie in een nieuwe omgeving me weinig moeite. Mijn pronostiek voor morgen, ik wil gerust tekenen voor een 1-0 overwinning. Maar zelfs een 0-0 lijkt me doenbaar", zegt de 22-jarige Luikenaar.

"Bij winst tegen de Fransen spelen wij allicht tegen Bayern München, dat Aberdeen moet aankunnen. Het zou een droom zijn die uitkomt. Ik ben van kindsbeen af supporter van Bayern, mijn vader heeft me dat als het ware met de paplepel opgegoten. Ik durf er eigenlijk nauwelijks aan te denken. Onvoorstelbaar, ik ben slechts 180 minuten van mijn droommatch verwijderd. Voor de trui van Daniël Van Buyten hoef ik het niet te doen, die heb ik al", aldus Gillet.



anderlecht-online forum