Van Holsbeeck : "Verdere stappen ondernemen"

DONDERDAG, 14 FEBRUARI 2008, 17:47 - RSCAman
Anderlecht-Online No Image Found

Wanneer komt Ahmed Hassan eigenlijk terug? Anderlecht weet het ook niet, maar verwacht hem de eerste dagen nog niet. "De afspraak was nochtans dat hij ten laatste morgen zou terugkeren", zegt clubmanager Herman Van Holsbeeck.


"Ik ben geblesseerd en mag van de club langer in Egypte blijven", citeert een Egyptische website Hassan. "Ik dank de club en de manager voor het begrip."

Die manager, die Hassan maar niet kan bereiken, valt bij Sporza echter uit de lucht: "Hij zou ten laatste vrijdag terug zijn. Maar nu horen wij via via dat hij pas dinsdag terug zou komen."

"Wij laten het daar niet bij en zullen bekijken welke stappen we kunnen ondernemen", klinkt Van Holsbeeck streng.Anderlecht heeft de Egyptenaar ook niet echt gemist, want de laatste weken draaide het beter bij de kampioen.

De club wilde Hassan trouwens zondag huldigen voor de match tegen Moeskroen, maar die festiviteit valt dus in het water.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.