Zitka had amper werk tegen Bordeaux

ZATERDAG, 16 FEBRUARI 2008, 17:31 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het kostte de pers enige overredingskracht om uit Zitka een reactie te krijgen. De doelman vond dat hij niets te vertellen had over de wedstrijd: "Ik diende tegen Bordeaux geen bal te pakken", klonk het.


"Dan kan ik toch moeilijk over mijn prestaties praten, niet? Ik onthoud vooral dat we een steengoede wedstrijd speelden en dat de ontknoping fantastisch was. Het was lang geleden dat het stadion zo in vervoering was. Vier weken geleden was een dergelijke ontknoping nog helemaal uitgesloten."

Ook blikt de doelman in de krant even vooruit op Moeskroen: "We moeten op ons elan doorgaan. De competitie duurt nog lang en we zitten op de goede weg. Op Lokeren vergaten we nog te scoren, maar na de vier treffers tegen Brussels braken we de ban. Aan de titel denk ik momenteel echt niet. We moeten van week tot week verder werken en binnen een paar maand zien we wel tot waar we nog kunnen geraken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.