De Man: "Spijtig van het tegendoelpunt"

ZONDAG, 17 FEBRUARI 2008, 21:33 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Pareja sukkelt met een lichte blessure en werd met het oog op de belangrijke match tegen Bordeaux rust gegund. Hierdoor mocht Mark De Man nog eens starten tegen Moeskroen.


"Ik weet niet of hij geblesseerd is of niet. Ik veronderstel dat hij kon spelen, aangezien hij op de bank zat. Ik denk dat ik vanavond toch getoond heb aan de trainer dat hij op me kan rekenen", zegt de verdediger. "De trainer vertelde me zaterdag dat ik zou starten. Het is niet altijd even makkelijk als je een tijdlang op de bank zit. Ik ben er bijna 25, mijn beste jaren komen eraan, ik denk dat het normaal is dat ik graag zou spelen."

"Eigenlijk ben ik toch wat ontgoocheld dat we de nul niet hebben kunnen houden", vertelt De Man over de match. "De trainer had ons dat gevraagd en dan is het heel frustrerend als je in blessuretijd nog een doelpunt slikt. Maar goed, we hebben goed voetbal gebracht en de drie punten gepakt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.