Jacobs blikt vooruit Bordeaux - Anderlecht

DINSDAG, 19 FEBRUARI 2008, 17:22 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Donderdag staat de terugwedstrijd tegen Bordeaux op het programma in de 1/16 finales van de UEFA Cup. "Na de 2-1 zege zitten we in een goeie, onverhoopte situatie", zegt trainer Ariël Jacobs op RSCA TV.


"We zullen ongetwijfeld een warme ontvangst krijgen in Frankrijk. We weten aan wat we ons mogen verwachten: 90 minuten druk. Maar zelf zullen we ook kansen krijgen en onze opdracht bestaat erin om daar één keer te scoren. Bordeaux zal ongetwijfeld voor de aanval kiezen waardoor wij via onze spitsen gevaarlijk zullen kunnen zijn op de counter en ons infiltratievermogen zullen kunnen uitbuiten", voorspelt Jacobs.

Anderlecht won vorige week met 2-1 van Bordeaux dankzij doelpunten van Jan Polak en Mbo Mpenza. Zelfs een strafschopdoelpunt van Bordeaux sloeg paars-wit niet uit zijn lood. "Ik denk dat die onterechte penalty voor ons juist een goede stimulans is geweest", zegt Jacobs. "We hebben onze morele veerkracht getoond. De spelers hebben hun frustratie na die strafschop omgezet in positieve energie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.