België-Turkije: selectie Rode Duivels

VRIJDAG, 23 APRIL 2004, 14:26 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anthuenis heeft 20 Rode Duivels geselecteerd voor de vriendschappelijke interland van komende woensdag tegen Turkije in het Boudewijnstadion. Met doelman Peersman en verdediger Vandenborre werden twee nieuwelingen opgeroepen.

Voor de eerste keer werd ook Sven Vermant opgeroepen door Anthuenis. De Schalke-speler is er voor het eerst bij sinds het WK 2002 in Japan en Zuid-Korea. Ook Geert De Vlieger, Wesley Sonck en Bart Goor maken na een korte afwezigheid hun terugkeer bij de nationale ploeg. In vergelijking met de vriendschappelijke interland tegen Duitsland van 27 maart ontbreken de doelmannen Erwin Lemmens en Frédéric Herpoel, en Genclerbirligi-speler Filip Daems en Olivier De Cock van Club Brugge. Emile Mpenza werd volgens zijn eigen wens niet geselecteerd. Timmy Simons, die de vorige interland miste wegens de geboorte van zijn eerste kind, is er terug bij.

Selectie: Geert De Vlieger, Tristan Peersman; Eric Deflandre, Olivier Deschacht, Vincent Kompany, Timmy Simons, Jelle Van Damme, Anthony Vandenborre, Didier Dheedene; Walter Baseggio, Philippe Clement, Mbo Mpenza, Roberto Bisconti, Jonathan Blondel, Gregory Dufer, Sven Vermant, Bart Goor; Thomas Buffel, Wesley Sonck en Luigi Pieroni.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.