Boussoufa kondigt contractverlenging aan

VRIJDAG, 22 FEBRUARI 2008, 17:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa was gisteren één van de uitblinkers bij Anderlecht. De Marokkaan speelde een uitstekende tweede helft en trok de aandacht van enkele Franse clubs. Toch wil Boussoufa nog blijven.


"Normaal verleng ik eerstdaags mijn contract", vertelt Boussoufa in Gazet van Antwerpen. "Als bepaalde voorwaarden gewoon ingevuld worden, teken ik binnenkort bij."

Met de kwalificatie was Boussoufa vanzelfsprekend heel gelukkig. "Dankzij een schitterende organisatie heeft Anderlecht als een blok gespeeld. We waren héél efficiënt, zoals de echte topteams in Europa. De kwalificatie was dan ook verdiend."

Over de reactie van Bordeaux na de uitschakeling was Boussoufa minder te spreken. "Het liep niet meer bij hen en ze begonnen te schoppen op alles wat bewoog. Ook schandalig hoe ze zich na de match gedroegen. Micoud stond tegen mij te schelden en zes veiligheidsmensen kwamen op Akin en mij af", aldus Boussoufa.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.