Opstootje tussen Boussoufa en Micoud

ZATERDAG, 23 FEBRUARI 2008, 10:50 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Na de wedstrijd van donderdagavond is er nog een opstootje geweest tussen Mbark Boussoufa en Johan Micoud in de spelerstunnel. "Micoud schreeuwde al zijn frustaties uit op mij", zegt Boussoufa.


"Ik was aan het wachten op mijn collega's toen ik hem schreeuwend zag aankomen", vertelt Boussoufa. "Twee veiligheidsagenten konden Johan Micoud tegenhouden, maar in plaats van hem te nemen duwde ze mij met twee tegen de muur. Al goed dat Serhat Akin nog tussenbeide kon komen. Nochtans had ik niets gedaan om te provoceren. Ik was gewoon een paar keer mijn mannetje voorbij gedribbeld", aldus Boussoufa.

Ook coach Ariël Jacobs ondervond de frustratie bij Bordeaux. Hij jongleerde tijdens de wedstrijd even met de bal en dat werd door de Fransen als arrogant bestempeld. "Had ik dat geweten had ik het misschien niet gedaan", zegt Jacobs. "Door te focussen op dergelijk details, hoeven ze het natuurlijk niet over de pijnlijke waarheid van de nederlaag te hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.