Van Buyten: "Anderlecht maakte een goede indruk"

ZATERDAG, 23 FEBRUARI 2008, 16:21 - Lowhelmsson
Anderlecht-Online No Image Found

Daniel Van Buyten staat voor drukke weken. De Belgische journalisten zullen de 29-jarige verdediger uithoren over Bayern München en omgekeerd. "In de kleedkamer moesten ze alles al weten over Anderlecht."


"Donderdagavond heb ik voor Anderlecht gesupporterd", vertelt Van Buyten in Gazet van Antwerpen. "De match van Bayern tegen Aberdeen was al afgelopen en ik heb Bordeaux-Anderlecht live via de satelliet gevolgd."

Van Buyten was niet echt verrast door de uitslag en de kwalificatie van paars-wit. "Ik volg het Franse voetbal op de voet en ik weet dat Bordeaux alles op de competitie zet. Toen ik de uitslag van de heenwedstrijd vernam, wist ik meteen dat Anderlecht door zou gaan. Ze maakten donderdag een hele goeie indruk op me."

Bayern München wil alvast niet dezelfde fout als Bordeaux maken door Anderlecht te onderschatten. "In de kleedkamer wilden ze vrijdag al alles weten over Anderlecht en ik heb hen meteen gewaarschuwd dat we hen niet mogen onderschatten. Bayern heeft ook een grote kern, maar wij gaan onze vedetten niet op de bank houden tegen Anderlecht."

Ondanks de enorme verschillen tussen beide clubs verwacht Van Buyten geen makkelijke wedstrijden. "Het word moeilijk tegen Anderlecht, ze gaan hypergemotiveerd zijn", denkt de verdediger. "Daarom willen we in de heenwedstrijd al een gunstige uitgangspositie afdwingen, om het dan in München af te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.