Bayern München en Hamburg delen de punten

ZONDAG, 24 FEBRUARI 2008, 18:51 - Sporzafanaat

Bayern München, tegenstander van Anderlecht in de UEFA Cup, kwam tegen Hamburg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Bij Hamburg startte ex-Anderlechtspeler Vincent Kompany in de basis.

Beide ploegen gingen van bij de start op zoek naar een doelpunt. Dat resulteerde in kansen aan beide kanten. Bayern München klom halfweg de eerste helft bijna op voorsprong maar de kopbal van Luca Toni ging nipt naast. Hamburg kon dan weer dreigen via Nigel De Jong. Stand bij de rust: 0-0.

Na de pauze ging de topper verder op het elan van de eerste helft. Hamburg lukte in de 60ste minuut de openingstreffer. Ivica Olic kwam na balverlies bij Bayern alleen voor doelman Kahn en mistte niet.

Niet veel later stonden de bordjes weer in evenwicht. Zé Roberto schoot de bal na samenspel met Ribéry hard in doel. In de slotfase werd Mark Van Bommel nog uitgesloten nadat hij zijn tweede gele kaart pakte. Gescoord werd er echter niet meer in de Allianz Arena. Einduitslag: 1-1.